Marketing

Estetska hirurgija
Estetska, plastična i rekonstruktivna hirurgija je jedna od glavnih i vodećih hirurških grana dr Yazan klinike. Dr Yazan Consultancy

Svečana sala Đeram se nalazi u Inđiji, na ulazu iz pravca RUME na izvanrednoj lokaciji. Raspolaže prostorom za svečani prijem do 200 zvanica i velikim parkingom za sve Vaše goste. Sala je rezidencijalnog tipa i sa potpuno klimatizovanim prostorom, osmišljenim za ugodan boravak Vas i Vaših zvanica. Pogodna je za organizaciju svih vrsta proslava i svečanosti tokom cele godine: venčanja, krštenja, punoletstva, rođendani, proslave firmi, seminari, gala večere…Svečana sala ĐERAM – mesto za vašu proslavu

IN BALNEO proizvodi od Inoxa

Kompanija Balneo je specijalizovana  za izradu proizvoda od inoxa koja nalaze primenu u kupatilima  i odvodnje površinskih voda različitih namena.

Prodaja i distribucija palminog ulja i palmine masti.

Rent a Car Srbija

Led bilbordi – Led Totemi – Led Ekrani

Hotel Avenia Smeštaj Restoran Apartmani Ruma

Koncept hotela Avenia je domaćinski pristup i pažnja prema svakom gostu.

U sklopu hotela nalazi se savremeni restoran u rumi kapaciteta 160 mesta, na dva nivoa

Rent a car Beograd Aerodrom je domaća kompanija koja se uspešno bavi iznajmljivanjem automobila već više od 10 godina. Bilo da putujete zbog posla ili zadovoljstva, ukoliko Vam je potreban automobil za vreme odmora, vikenda ili odlaska na ekskluzivnu lokaciju, Rent A Car Aerodrom Beograd  je tu da izađe u susret svim Vašim zahtevima. Potrebno je samo da se odlučite za odgovarajući model i rezervišete ga putem telefona ili sigurnom i jednostavnom online rezervacijom.

Auto Servis – IN je servis velikog kapaciteta i mogućnosti. Opremom i kadrovima osposobljen da odgovori na zahteve iz oblasti auto mehanike, elektrike, vulkanizacije, servisa i punjenja klima. Servisne usluge su po principu „ključ u ruke“ uz obavezne konsultacije, savete i rešenja koja često možemo da prilagodimo Vašem budžetu.

Naš auto servis inđija je organizovan na način koji klijentu omogućava da sve svoje auto probleme reši na jednom mestu: počevši od lakih servisa, originalne autodijagnostike, rešavanje i najtežih mehaničkih kvarova, velike ponude rezervnih delova (orginalnih ili premium brendova).

Bezbednost i zdravlje na radu – zaštita od požara – srbozaštita

Prodavnica Alata – Lets do it Alat

izrada i održavanje web sajta

Usisno potisna creva

Perifleks spojnice

Rent a car Srbija

www.europalete.com

odvratadovrata.com

www.tehnickipregledpobeda.com

Gumeno tehnička roba

Iznajmljivanje limuzina

Prodaja led bilborda

Svečana sala u zemunu

www.inclean.rs

Cafe restoran Inđija

Biksne i bolcne

Dunavplast je vodeće preduzeće u proizvodnji i prometu medicinskih sredstava na teritoriji Republike Srbije.  Najveći deo korisnika ovih proizvoda su laboratorije, domovi zdravlja, bolnice, klinički centri, zavodi, instituti, ali i apoteke i ustanove farmaceutske, prehrambene, hemijske delatnosti i mnogi drugi. Dugogodišnjim iskustvom uspostavljena je politika kvaliteta koja je usmerena na obezbedjivanje proizvoda svim zainteresovanim klijentima/kupcima po konkurentnim cenama poštujući visoke standarde u pogledu kvaliteta i brzine isporuke.

Pletena Žica

Termolakiranje

profilszr.com

JUST DESIGN

MUZILICE

Rasadnik ukrasnog bilja

Nekretnine stara pazova

Reciklaža Plastike

Mašine za pljeksavice

Mašina za ćevape

Educational Travel Centar – osnovan je 2015. godine. Obrazovne institucije sa tradicijom kao i vodeće omladinske organizacije tokom godina saradnje, potpomogle su svojim iskustvom da ET Centar postane prijatno mesto za okupljanje i aktivnost omladine i odraslih. Nudi obuku engleskog jezika za decu i odrasle, usluge prevođenja i programe stručnog usavršavanja. Pruža informacije o programima međunarodne kulturne razmene, omladinskim karticama i letnjim jezičkim kampovima.

Rasadnik ukrasnog bilja

In club prenoćište inđija

Agencija Komarac

Reciklaža Plastike

Prodavnica Alata – Lets do it Alat

Reciklaža plastikeotkup plastike

špedicija i transport – bn bos šped